Το Aloe Spa

Το Aloe Spa, Κέντρο Αισθητικής και Ευεξίας, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας -σε ένα πολυτελή χώρο 150 τετραγωνικών μέτρων- ειδικά σχεδιασμένο να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, μέσω εξειδικευμένων περιποιήσεων προσώπου και σώματος.

Κέντρο… βάρους μας η Αλόη και οι ευεργετικές της ιδιότητες για τον οργανισμό και το δέρμα μας! Έχοντας πολυετή εμπειρία στην αξιοποίηση της ελληνικής Αλόης, τη χρησιμοποιούμε σε όλες τις θεραπείες μας, με ορατά και άμεσα αποτελέσματα.

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό της Aloe Spa είναι πάντα πρόθυμο να συζητήσει μαζί σας, ώστε να σας προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

 

 

Πού διαφέρουμε

Η θεραπευτική προσέγγιση του Aloe Spa εστιάζει στην αξιοποίηση των βοτάνων της ελληνικής φύσης και των ευεργετικών τους επιδράσεων στον ανθρώπινο οργανισμό.

Με άξονα την ελληνική θαυματουργή Αλόη και τις θεραπευτικές και καλλυντικές της  ιδιότητες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα, δημιουργήσαμε για σας ειδικές θεραπείες τόνωσης, αντιγήρανσης, λάμψης, σύσφιξης και αποτοξίνωσης.

Χάρη στα αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακά συστατικά της, η Αλόη καθαρίζει τους πόρους της επιδερμίδας προλαμβάνοντας τη λιπαρότητα, ενυδατώνει το δέρμα και επιβραδύνει τη γήρανση.

Θεραπείες με γέλη και έλαιο Αλόης, ενεργειακά κοχύλια, ζεστά πουγκιά βουτηγμένα σε ελληνικά βότανα, μελισσοθεραπεία, σοκολατοθεραπεία και πολλές ακόμη θεραπείες θα σας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του Aloe Spa.

Στόχος μας είναι το Aloe Spa να αποτελέσει για εσάς πηγή ενέργειας και ευεξίας, αλλά παράλληλα χώρο χαλάρωσης και απόλαυσης.

Για τον λόγο αυτό, αξιοποιούμε τα «δώρα» της ελληνικής φύσης και των βοτάνων της, δημιουργώντας θεραπείες απόλυτα φυσικές και φιλικές στο δέρμα μας.